Bereidingswijze
Leg tussen de plakjes roomboter bladerdeeg wat extra roomboter, en rol dit uit tot een lap die groot genoeg is om de ingevette vorm mee te bekleden. Bestrooi de bodem met paneermeel en verdeel de gekookte asperges erover heen. Hak de eieren en strooi dit samen met de peterselie over de asperges. Verdeel de creme fraiche over de asperges en bestrooi de taart met de geraspte kaas. Bak de taart in het midden van de oven in ? 35 min. gaar en bruin.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Aparte hartige taart.
Ingrediƫnten
4 plakjes roomboter bladerdeeg
350 a 400 gram witte asperges
1 bosje peterselie, gehakt
3 hardgekookte eieren
1 1/2 dl creme fraiche
100 gram geraspte oude kaas
paneermeel
zout en versgemalen peper
350 a 400 gram witte asperges
1 bosje peterselie, gehakt
3 hardgekookte eieren
1 1/2 dl creme fraiche
100 gram geraspte oude kaas
paneermeel
zout en versgemalen peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
124151
Homepage ID
2775
Smaak
Q
Teller
805
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200?c.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht