Asperges Met Zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 12:08
Bereidingswijze
Asperges koken. Koud spoelen e laten uitlekken. In stukjes snijden. Azijn, 3 el olie en zout mengen en asperges erin marineren. Sla met citroensap en 2 el olie bedruppelen. Asperges, sla, zalm, roomkaas, zalmeitjes en dille op borden schikken.

Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als lunchgerecht of voorafje.
Ingrediƫnten
300 gram geschilde witte asperges

300 gram groene asperges

12 plakken gerookte zalm

4 tl zalmeitjes

4 el mierikswortelroomkaas

1 el sherry azijn

5 el olijfolie

sla

sap van een citroen

1 el boter

suiker

zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124150
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
695
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy