Chocomousse

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 11:42
Bereidingswijze
Chocolade langzaam laten smelten, en in de tussen tijd de slagroom opkloppen. De niet al te warme chocolade van het vuur nemen, en de eieren er een voor een door roeren. Tot slot de slagroom er door scheppen, en 2 uur in de koelkast laten opstijven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Luchtig toetje.
Ingrediƫnten
250 gram pure chocolade

1/2 liter slagroom

3 eieren

Leuke tips
Voor het serveren bestrooien met geraspte wittechocolade.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124143
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
489
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy