Tagliatelle Al Tonno

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/16/1999 - 11:39
Bereidingswijze
Kook de tagliatelle al dente met zout en wat olie. Terwijl de pasta gaarkookt fruit je in olijfolie een uitje met wat knoflook. Voeg daarbij de tonijn, de tomaten (vers is ook erg lekker maar niet zo makkelijk), en de kaas (niet teveel, proef zelf wanneer je de smaak okee vindt!). Bindt de saus tenslotte door wat room culinair toe te voegen. Breng vervolgens de saus op smaak met peper en zout. Terwijl de saus wat pruttelt, gooi je de pasta in een vergiet, spoel je die af en meng die door de saus. Voor de niet-visliefhebber een variatietip: vervang de tonijn door spekjes die je uitbakt, maar laat dan het zout achterwege!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse pasta met een heerlijke tonijnsaus
Ingrediƫnten
pasta (tagliatelle), moot tonijn, kruidenkaas, stukjes tomaat uit blik, room culinair, uitje, knoflook, olie, peper en zout
Leuke tips
Eet dit overheerlijke pastagerecht met een salade (tomaten-ui, of gemengde sla, of...) en wat ciabatta brood! Buon appetito!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124142
Homepage ID
9055
Smaak
N
Teller
1428
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ghiottona