Bereidingswijze
Custardpoeder, suiker, ei en iets melk tot een papje roeren. Rest van de melk en de Koksroom koken en met papje mengen. Goed roeren en doorverwarmen. Uitgieten op een groot bord of schaal om af te koelen. Met iets suiker bestrooien om velvorming te voorkomen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Te verwerken in banket en tompoezen.
Ingrediƫnten
35 gr. custardpoeder
75 gr. suiker
1 ei
2 dl. Koksroom
3 dl. melk
75 gr. suiker
1 ei
2 dl. Koksroom
3 dl. melk
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124140
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
881
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht