Bereidingswijze
snij de visfilet, tomaten en franse kaas stukjes. Doe alles met wat peper en zout in een grote oven schaal en giet de ongeklopte slagroom erover. Tot slot nog een scheutje witte wijn toevoegen (of niet, als je er niet van houdt). Ovenschaal een de oven zetten (200 gr.) en na ca 20 - 30 minuten kun je heerlijk eten. Wel tussendoor nog een keer goed roeren, anders wordt de bovenkant de bruin en te hard.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
een eenvoudige maar erg lekkere ovenschotel, heel geschikt voor onverwachte gasten !
Ingrediƫnten
500 gr visfilet (koolvis, Kabeljauw of schelvis, wat je hetlekkerst vindt)
1 pond vleestomaten
250 gram brie of camembert
1/8 liter ongeklopte slagroom
scheutje witte wijn
1 pond vleestomaten
250 gram brie of camembert
1/8 liter ongeklopte slagroom
scheutje witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal
oven
oven
Leuke tips
Erg lekker met een stuk stokbrood, turks brood en lekkere frisse sla.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124135
Homepage ID
10403
Smaak
N
Teller
5104
Drank
Uit
Bookmarked
103
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
vis ontdooien
tomaten ontvellen
tomaten ontvellen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht