tahoe met pindasaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 23:25
Bereidingswijze
snij de tahoe in kleine blokjes snij de ui klein en pers de knoflook uit verhit olie en bak de ui doe dit uit de pan en doe in dezelfde olie de tahoe bakken tot hij goudgeel is en leg het dan op keukenpapier om uit te laten lekken
Vermeng de knoflook de sambal de pndakaas en de suiker bak dit mengsel in de overgebleven olie voeg de ketjap en het water toe en roer alles goed door elkaar
doe de tahoe in een schaal en schenk er de pndasaus over en bestrooi het eventueel met gebakken uitjes
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker bij een indonesische maaltijd
Ingrediƫnten
1 blok tahoe
1 ui
olie
knoflook
2 thelepels sambal oelek of zoete smbal van een goede toko
1 theelepel bruine suiker
4 eetlepels pndakaas
2 eetlepels ketjap manis
3 eetlepels water
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
124116
Homepage ID
4376
Smaak
N
Teller
236
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen