Bereidingswijze
De aardappels schillen, wassen en in blokjes snijden, in de koude bouillon opzetten en in 125 minuten gaar koken. Intussen de ui schillen en snipperen. In de hete margarine in een pan goudgeel smoren (niet bruin laten worden). De erwten met hun eigen vocht en de uitgelekte worstjes bij de aardappelen doen en 5 minuten verhitten. De peterselie en de kaas er overheen strooien. De soep met zout en witte peper op smaak brengen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk slankrecept wat uitstekend bij deze tijd van het jaar past. 500 kcal.
Ingrediƫnten
250 gram aardappelen
250 ml bouillon van een blokje
1 ui (50gr)
1 afgestreken eetl dieetmargarine
1 kleine blik groene erwtjes
6 knakworstjes
1 eetl peterselie
50 gr oude geraspte Edammer kaas 20+
zout en peper
Leuke tips
Lekker met roggebrood.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124113
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
733
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht