Bereidingswijze
Smelt de boter op een zacht vuurtje en roer dan de bloem erdoor.
Verkruimel de bouilliontablet erbij. Voeg onder goed roeren het vocht toe en breng het aan de kook. Koken en roeren tot de gewenste dikte. Van het vuur af de mostert erdoor mengen.
Verkruimel de bouilliontablet erbij. Voeg onder goed roeren het vocht toe en breng het aan de kook. Koken en roeren tot de gewenste dikte. Van het vuur af de mostert erdoor mengen.
Vertel iets leuks over dit recept
Om vissticks enzo wat op te fleuren.
Ingrediƫnten
1 eetl. boter
1 eetl. bloem
1 visbouillionblokje
1-2 eetl. mostert (bij voorkeur grove)
2 dl. water of witte wijn
1 eetl. bloem
1 visbouillionblokje
1-2 eetl. mostert (bij voorkeur grove)
2 dl. water of witte wijn
Leuke tips
Lekker bij wortelen of bieten met gekookte aardappelen en gepaneerde vissoorten.
Of bij mosselen, gekookt of gebakken.
Of bij mosselen, gekookt of gebakken.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
124111
Homepage ID
3390
Smaak
P
Teller
1760
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht