Bereidingswijze
Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes. Kook de plakjes in weinig water met zout in ca. 8 minuten beetgaar. maak intussen de radijsjes schoon en snijd ze in plakjes. Roer in een schaal de azijn, de olie , de mosterd, de suiker, zout en peper tot een sausje. Breng op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk lauwwarm met maar 300 kcal.
Ingrediƫnten
4 grote aardappelen
zout en peper
1 bosje radijs
2 ? eetl kruidenazijn 3 eetl olie
2 eetl grove mosterd
1 thl suiker
2 eetl fijngeknipte bieslook
zout en peper
1 bosje radijs
2 ? eetl kruidenazijn 3 eetl olie
2 eetl grove mosterd
1 thl suiker
2 eetl fijngeknipte bieslook
Leuke tips
Heerlijk met volkorenstokbrood en kruidenboter.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124109
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1053
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht