jachtschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 23:13
Bereidingswijze
De groenten in stukjes snijden en half gaar koken. Snipper de ui en fruit in de boter. Bak de groenten mee en doe er vervolgens het vlees bij. Strooi er een lepel bloem over, giet er wat bouillon en soja bij en de zout, peper en evt. nootmuskaat. Laat het op een laag pitje nog wat doorkoken. Vet de ovenschaal in met boter en schep het geheel erin. Pel de hardgekookte eieren, snij in plakjes en verdeel ze over de schotel. Bedek met een laag aardappelpuree. Strooi er paneermeel over en leg er hier en daar een klontje boter op. Zet de schotel in de voorverwarmde oven op ongeveer 200 graden tot de bovenlaag een bruin korstje heeft gekregen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept maakte m'n moeder vroeger altijd en ik vind het nog steeds heerlijk om te eten vooral de eieren erin in combinatie met de groente en gehakt vind ik heerlijk!
Ingrediƫnten
1 prei; witte kool; champignons; worteltjes; aardappelpuree; balletjes gehakt of gare kipfilet in stukjes; 2 hardgekookte eieren; ui; bouillon; sojasaus; bloem; peper; zout; (nootmuskaat)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
124106
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
778
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan