biefstuk

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 21:42
Bereidingswijze
Laat de entrecotes gedurende 1 uur marineren in de marinade.
Dep de entrecotes goed droog en bak ze heerlijk bruin in olijfolie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frans gemarineerde Biefstuk
Ingrediƫnten
4 entrecotes

Marinade:
1 eetlepel tomaten ketchup
1 eetlepel rodewijn
1 teen knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Provencaalse kruiden.

Olijfolie
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124097
Homepage ID
7929
Smaak
P
Teller
7545
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Entrecotes: vetrande hier en daar insnijden tot op het vlees

Marinade: meng alle ingredienten van de marinade door elkaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marieke1