Bereidingswijze
Laat de entrecotes gedurende 1 uur marineren in de marinade.
Dep de entrecotes goed droog en bak ze heerlijk bruin in olijfolie.
Dep de entrecotes goed droog en bak ze heerlijk bruin in olijfolie.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frans gemarineerde Biefstuk
Ingrediƫnten
4 entrecotes
Marinade:
1 eetlepel tomaten ketchup
1 eetlepel rodewijn
1 teen knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Provencaalse kruiden.
Olijfolie
Marinade:
1 eetlepel tomaten ketchup
1 eetlepel rodewijn
1 teen knoflook
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels Provencaalse kruiden.
Olijfolie
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124097
Homepage ID
7929
Smaak
P
Teller
7545
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Entrecotes: vetrande hier en daar insnijden tot op het vlees
Marinade: meng alle ingredienten van de marinade door elkaar.
Marinade: meng alle ingredienten van de marinade door elkaar.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht