Bereidingswijze
Maak een cakebeslag als in citroencake. Voeg bij de suiker echter ook de koekkruiden. Was de rozijnen en maak ze droog en rol ze door de bloem, dit voorkomt dat ze in het deeg tijdens het bakken uitzakken en schep ze op het laatste moment door het deeg. Laat de gebakken taart 1 nacht staan alvorens te gebruiken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
echt wat anders,wel lekker.
Ingrediƫnten
250 gram boter - 250 gram bloem - 250 gram krenten - 250 gram bruinebasterdsuiker - 6 theelepels koekkruiden - 4 eieren - 3 gram zout
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
124094
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
229
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht