Pastasalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 16:34
Bereidingswijze


Broccoli in roosjes verdelen (stronkjes worden niet gebruikt). In weinig water met zout roosjes ca 5 min koken. Afgieten. Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Laten afkoelen. Eieren in ca 10 min hardkoken. Laten schrikken en in partjes snijden. Kip in stukjes snijden. Van ham vet verwijderen. In smalle reepjes snijden. Culinaise, yoghurt en kruiden tot sausje roeren. Op smaak brengen met met zout en peper. In schaal pasta, broccoli, kip en ham door elkaar scheppen. Sausje erdoor scheppen en garneren met ei. Bieslook erboven knippen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk magere salade met maar 350 kcal
Ingrediƫnten


1 struikje broccoli (ca 400 gr)
zout en peper
250 gr torchietti (Buitoni)
2 eieren
1 gerookte kipfilet
50 gr rauwe ham
3 eetl culinaise (bv: Gouda's Glorie)
1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 ml)
1 doosje italiaanse kruiden (diepvries)
verse bieslook
Leuke tips
Lekker met volkorenstokbrood.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
124077
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1444
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy