Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
300 gr hamlappen in dobbelstenen. 3 uien in ringen gesneden, 50 gr. boter, 2 el ketjap, 2 tl knoflookpoeder, peper en zout. 1 pijpje belgisch bier,
Leuke tips
Lekker met rijst en een komkommersalade.
(idee komt ook door het kookboek voor kerels van Skol)
(idee komt ook door het kookboek voor kerels van Skol)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124074
Homepage ID
5310
Smaak
P
Teller
2769
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Wrijf de hamlappen in met peper, zout en knoflookpoeder. Bak het vlees in de boter bruin. Doe de uiringen bij het vlees en bak alles voor 5 min. Voeg de ketjap en het bier toe en laat het nog 15 minuten sudderen op een laag vuurtje of sudderplaatje.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht