Gebakken Mosselen Met Kerrie.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 15:31
Bereidingswijze

Wentel de gekookte mosselen door de bloem (b.v. door de mosselen met wat bloem in een plastic zakje voorzichtig heen en weer te schudden).
Smelt wat boter in de koekenpan (niet bruin laten worden) en fruit hierin de gesnipperde uitjes tot ze glazig zijn.
Voeg dan de mosselen toe en strooi er wat kerriepoeder overheen. (Je kunt het kerriepoeder ook weglaten als je niet van kerrie houdt).
Bak de mosselen onder geregeld (voorzichtig) roeren tot ze door en door warm zijn. Echter niet langer dan 5 minuten anders worden ze taai.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer een andere manier om moselen te bekken.
Ingrediƫnten
Reken op ? 100 a 125 gram gekookte mosselen per persoon
wat kerriepoeder (naar smaak)
gesnipperde uitjes (naar smaak)
bloem
Leuke tips
Lekker met (stok)brood, bruinbrood of frites.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124070
Homepage ID
2355
Smaak
P
Teller
5557
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia