Bereidingswijze
Was de dragon en haal er de blaadjes af. Hak hier een klein gedeelte van fijn. Smelt de boter in een pan, geef zout en peper over de koteletten en sauteer deze bruin. Leg ze daarna op een schaal en houd ze warm. Giet de boter af en geef de port in de pan en de blaadjes dragon. Reduceer dit tot 1/3, voeg de slagroom toe en laat inkoken totdat de saus de gewenste dikte heeft. Geef de saus over de koteletten, strooi er de gehakte dragon over en serveer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke lamskoteletten met dragon.
Ingrediƫnten
8 lamskoteletjes - 1 dl slagroom - 1 bosje dragon - 1 groot glas port - 50 gram boter - zout, peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124042
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
952
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht