Bereidingswijze
Maak cocktailsaus door alle ingredienten goed dooreen te roeren.
Snijd de grapefruit uit de vliezen en halveer elk partje, doe de garnalen erbij.
Bedek de bodem van de cocktailglazen met wat saus, schep vervolgens het garnalen/grapefruit mengsel erop en bedek dit weer met een laagje saus.
Garneer met gehakte peterselie en plaats op de rand van het glas een schijfje citroen (met schil).
Snijd de grapefruit uit de vliezen en halveer elk partje, doe de garnalen erbij.
Bedek de bodem van de cocktailglazen met wat saus, schep vervolgens het garnalen/grapefruit mengsel erop en bedek dit weer met een laagje saus.
Garneer met gehakte peterselie en plaats op de rand van het glas een schijfje citroen (met schil).
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker voorafje.
Ingrediƫnten
250 gram garnalen
1 grapefruit
citroen, peterselie
voor de saus:
5 eetlepels mayonaise
1 theelepel Worcestershiresauce
1 theelepel mosterd
1 eetlepel sherry
1 eetlepel cognac
1 eetlepel tomatenketchup
2 theelepels gembersiroop
2 dl geslagen room (zuur of slagroom)
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel citroensap
1 grapefruit
citroen, peterselie
voor de saus:
5 eetlepels mayonaise
1 theelepel Worcestershiresauce
1 theelepel mosterd
1 eetlepel sherry
1 eetlepel cognac
1 eetlepel tomatenketchup
2 theelepels gembersiroop
2 dl geslagen room (zuur of slagroom)
1 theelepel cayennepeper
1 theelepel citroensap
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
124028
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
5627
Drank
Uit
Bookmarked
15
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht