Bereidingswijze
Los de koffie en de cacao op in een eetlepel warm water.
Laat het extract afkoelen en roer het dan met de suiker door de kwark.
Klop de slagroom stijf.
Sla het eiwit stijf met het zout.
Spatel eerst de slagroom en daarna het eiwit door de kwark.
Verdeel de mousse over vier coupes en garneer bijvoorbeeld met chocolade vlokken.
Laat het extract afkoelen en roer het dan met de suiker door de kwark.
Klop de slagroom stijf.
Sla het eiwit stijf met het zout.
Spatel eerst de slagroom en daarna het eiwit door de kwark.
Verdeel de mousse over vier coupes en garneer bijvoorbeeld met chocolade vlokken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Luchtig toetje.
Ingrediƫnten
1 eetlepel oploskoffie
1 theelepel cacao
50 g suiker
225 g kwark
1/8 l slagroom
1 eiwit
mespunt zout
1 theelepel cacao
50 g suiker
225 g kwark
1/8 l slagroom
1 eiwit
mespunt zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
124020
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
508
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht