Romige Vis

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 09:20
Bereidingswijze


Smelt de boter (niet bruinen). Doe de groente erbij en laat even smoren. Nu een pakje room erbij, de wijn en peper en zout (naar smaak). Laat de kabeljauw hierin in ongeveer 20 minuten gaar stoven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kabeljauw in groente roomsaus.
Ingrediƫnten

- 4 moten kabeljauw
- 1 pakje room
- 1 dl witte droge wijn
- 2 preitjes
- ongeveer 3 ons worteltjes
- peper en zout
- een klontje roomboter
Leuke tips
Heerlijk met stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
124011
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
891
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy