Saus Voor Bij Asperges.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/15/1999 - 00:15
Bereidingswijze
boter laten smelten op laag pitje.
maizena toevoegen.
room toevoegen, verwarmen tot de saus dik wordt(niet koken)
zout/peper/suiker toevoegen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1/2 pakje roomboter.
1 eetlepel maizena.
1 pakje roomculinair.
zout/peper.
klein beetje suiker.
Hulpmiddelen & keukengerei
steelpan
Leuke tips
Je kunt er ook gesnipperde ham toevoegen.
Smaakt ook bij bloemkool.

opmerking>> is wel een dikmaker maar zo lekker.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
124007
Homepage ID
9283
Smaak
N
Teller
316
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
levli