Escaloppe Valdostana

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 21:17
Bereidingswijze
Wenetl het kalfsvlees in de bloem,klop de overtollige bloem van het vlees en bak de lapjes in olijfolie.Verwijder het vlees uit de pan en blus de warmte in de pan met witte wijn.Leg op ieder lapje vlees een 1/2 sneetje kaas en een 1/2 sneetje ham.Houd het vlees warm in de oven.Doe de lichte tomatensaus in de pan en laat het vocht lichtjes inkoken.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
*
Ingrediƫnten
4 kalfslapjes van 250 gr,2 sneden ham,2 sneden kaas,tomatensaus,witte wijn,peper en zout,witte bloem,peterselie,olijfolie.
Hulpmiddelen & keukengerei
*
Leuke tips
Schik het vlees op deborden,giet de saus uit en serveer met groenten (broccoli)en aardappeltjes uit de oven.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123997
Homepage ID
5972
Smaak
P
Teller
3122
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
toni