Rijst Met Kalkoen-Tandoori

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 20:47
Bereidingswijze
Verhit de olie en roerbak het uitje 1 minuut. Voeg de kalkoen toe en bak dit ongeveer 3 minuten. Voeg de broccoli, prei en peultjes toe en bak alles nog 5 minuten. Voeg de rijst en de bouillonblokjes toe en schep alles om tot de rijst warm is en de bouillonblokjes gesmolten.Strooi op het laatste moment de cashewnoten erover heen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
250 gram basmati-rijst
2 el olie
1 klein uitje
250 gram kalkoenfilet
1 el tandoorikruiden (van Silvo)
250 gram broccoli
1 dunne prei
150 gram peultjes
25 gram cashewnoten
2 bouillonblokjes van Knorr in de smaak
Kerrie-Koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123994
Homepage ID
3137
Smaak
P
Teller
716
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
10
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper het uitje. Verdeel de broccoli in roosjes. Snijd de prei in ringetjes. Snijd de kalkoen en reepjes en marineer deze ongeveer 15 minuten in de tandoorikruiden. Kook de rijst.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
xandra