Italiaanse quiche met groentes en gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 18:36
Bereidingswijze
Bak het gehakt rul. Verdeel het deeg over de bodem en zijkanten van de ovenschaal. Voeg ui, paprika en champignons toe en laat het geheel een paar minuten doorbakken. Breng op smaak met peper, zout en basilicum. Ontvel de tomaten en snijd ze in plakjes. Verdeel de vulling over de bodem en leg hierover de plakjes tomaat. Roer de ingredienten voor de saus door elkaar, mix het geheel ong. 1 minuut. Giet de saus over de reeds belegde bodem. Bak de quiche in ong. 35 tot 45 minuten gaar en goudbruin in de oven op ong. 180 graden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eigen verzonnen recept, en tis nog lekker ook!
Ingrediƫnten
200 g gekruid rundergehakt; kant en klaar deeg voor hartige taart (uit diepvries); 100 g champignons; 1 ui; rode paprika; 1 vleestomaat; peper; zout; basilicum

voor de saus:
1,5 dl melk; 3 eieren; 100 g geraspte kaas; peper
Hulpmiddelen & keukengerei
ovenschaal speciaal voor quiches met doorsnede 24-26 cm
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
123991
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
13144
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
41
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat het deeg ontdooien en vet de ovenschaal in met boter.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan