zalmrolletje gevuld met roerei

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 17:44
Bereidingswijze
Op elk bordje een zalmrolletje, versieren met een plakje citroen en een takje groen. peterselie of bieslook
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk snel voorgerecht, zeer geschikt voor een warme dag, je kunt er ook meerdere maken als makkelijk avond eten met een frisse salade
Ingrediƫnten
2 eieren, 1/2 tl kerriepoeder, drupje melk, peper, zout, 4 dunne plakjes gerookte zalm , 1 citroen, olijfolie en 1 ui niet te klein gesnipperd.
Leuke tips
Serveren met geroosterd brood /stokbrood en glas gekoelde droge witte wijn.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Recept ID
123988
Homepage ID
5310
Smaak
N
Teller
1269
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Eieren losroeren, toevoegen: melk, zout en peper.Olie in steelpan verhitten. Uien toevoegen, langzaam laten garen, niet bruin bakken, kerriepoeder toevoegen. Eimengsel toevoegen. Al roerende zachtjes laten stollen tot glanzende massa. Op bord laten afkoelen. Plakjes zalm uitspreiden. Roerei erover verdelen. Oprollen.
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
pg