Bereidingswijze
Maak van het gehakt kleine balletjes van ca. 4 cm. Bak deze in wat boter. Als de balletjes bruin zijn, haal ze dan uit de pan. In het braadvet de ui, paprika en de knoflook fruiten. Als dit klaar is, dan kunnen de gehaktballetjes er weer bij. Voeg nu de kerriepoeder en de tomatenpuree erbij, roer dit goed door en voeg het fruit toe. Doe de banaan er pas de laatste 5 minuten bij, want anders wordt dit pap. Laat dit nog zo'n 20 minuutjes sudderen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is vrij zoet, maar wel erg lekker en vrij snel klaar.
Ingrediƫnten
500 gram rundergehakt
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 blikje mandarijnpartjes
1 blikje (10 schijfjes) ananas
1 appel
1 banaan
1 blikje tomatenpuree
wilde rijst of gewoon witte rijst
zout en peper
kerriepoeder
1 rode paprika
1 ui
1 teentje knoflook
1 blikje mandarijnpartjes
1 blikje (10 schijfjes) ananas
1 appel
1 banaan
1 blikje tomatenpuree
wilde rijst of gewoon witte rijst
zout en peper
kerriepoeder
Leuke tips
Serveer het gerecht met witte of wilde rijst en een frisse salade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123978
Homepage ID
9485
Smaak
Z
Teller
439
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Laat de mandarijnenpartjes en de ananas uitlekken in een vergiet. Snijdt de ananas is stukjes. Schil de appel en snijdt deze in stukjes. De banaan kan in plakjes worden gesneden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht