Hang-op

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 16:28
Bereidingswijze
1 Doe de uitgelekte yoghurt in een mengkom.

2 Klop de slagroom stijf met de suiker en voeg dit vervolgens bij de yoghurt.

3 Meng dit goed door elkaar.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
- 1 ltr volle yoghurt

- 1 pakje slagroom (200 cc)

- 4 el suiker

Hulpmiddelen & keukengerei
* theedoek

* vergiet

* mengkom of schaal

* mixer

Heel veel geduld!
Leuke tips
Heerlijk bij een bolletje ijs of een verse wafel!
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123975
Homepage ID
3159
Smaak
Z
Teller
7936
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
# zet het vergiet in de mengkom of schaal en leg vervolgens de theedoek erin

# giet het pak yoghurt in de theedoek en dek dit af met wat folie (de kom hoeft niet in gekoeld te worden)

# laat dit minimaal 2 uur staan, zodat al de wei uit kan lekken (het beste is om het een nacht te laten staan, de yoghurt is dan heel dik en goed uitgelekt)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
femkemireille