Satesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 16:21
Bereidingswijze
Zie voorbereiding.
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zachte satesaus met pindakaas, azijn, ketchap etc.
Ingrediƫnten
Half kuipje satesaus, half potje pindakaas, doosje champignons, rode paprika, grote ui, twee teentjes knoflook, scheut azijn, 5 eetlepels ketchap, even zoveel ketchup en water.
Hulpmiddelen & keukengerei
Messen, knoflookpers, pannen.
Leuke tips
Met gehatballen of nassi.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
123972
Homepage ID
8575
Smaak
Z
Teller
1892
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Satesaus en pindakaas met gelijke delen water opwarmen.
Champignons, paprika en ui snijden. Bakken in de pan. Knoflook erboven uitpersen. Ketchup, ketchap, azijn toevoegen.
het geheel mengen met de saus.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ctsijm
Gelegenheid