Chili Broodje.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 16:13
Bereidingswijze

Kneed van de broodmix, water en boter een soepel deeg volgens de
aanwijzingen op de verpakking. Laat het deeg in de kom, afgedekt
met plastic, bij kamer temperatuur 15 min. rijzen. Kneed het deeg vervolgens
nogmaals en verdeel dit in 20 stukjes. Vorm hiervan bolletjes.
Druk de bolletjes plat, rol ze stevig op en leg ze op een inge-
vette bakplaat. Snijd de bovenzijde van het deegworstje in met
een scherp mesje. Meng de kaas, ui, peterselie, ketchup en
cayenne peper goed door elkaar en verdeel het mengsel op de
deegrolletjes. Laat ze nog ca. 30 min. narijzen. Bak de broodjes
in ca. 15 min. gaar en goudbruin in het midden van de oven (200-
220 graden C, gasstand 5-6). Laat ze op een rooster afkoelen en
serveer de broodjes bij soepgerechten, bij de lunch of bij de
borrel.




Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker broodje voor bijde soep.
Ingrediƫnten

1 pak Koopmans broodmix wit
300 ml handwarm water
25 g zachte margarine
2 fijngesnipperde uien
2 el fijngehakte peterselie
150 g geraspte kaas
4 el tomatenketchup
cayenne peper


Hulpmiddelen & keukengerei
Ingevette bakplaat.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123970
Homepage ID
2355
Smaak
P
Teller
774
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia