Onderzeeer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 15:40
Bereidingswijze
Snij uit de bovenkant van het stokbrood een aantal rondjes (dit zijn een soort dekseltjes voor de vulling).
Bewaar de rondjes en hol het stokbrood uit (via de gaten).
Bewaar al die stukjes brood in een schaaltje en mix het brood met (lekker veel) kerriepoeder, peper, zout, de citroensap, mayonaise, de ui en de zalm.
Vul de gaten met de mix, sluit af met schijfjes gekookte ei en doe de dekseltjes erop.
Verwarm een klein beetje boter en bestrijk het brood ermee (of gebruik vloeibare boter).
Verpak het brood in folie en laat het bruin worden in ongeveer 20-30 minuten.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stobrood met zalm gevuld
Ingrediƫnten
stokbrood
ui
zalm
peper en zout
kerriepoeder
2 gekookte eieren
citroensap 1 tl
boter
mayonaise 2 el
Hulpmiddelen & keukengerei
Alluminiumfolie
oven
Leuke tips
Lekker met een soepje! Het is nogal machtig! Dus kook er niet te veel eten bij!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
123953
Homepage ID
1258
Smaak
H
Teller
514
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snij alvast een ui en giet de zalm af en maak de zalm schoon.
Kook alvast twee eieren hard in 10 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wendy