Bereidingswijze
Verhit de olie in de wok, of andere pan.
Roerbak de spitskool tot deze geslonken is.
Voeg de santen toe en laat deze smelten.
(Doe er evt. wat water bij als het geheel te droog is.)
Voeg sambal en chilisaus toe en roerbak tot de kool beetgaar is. Doe er op het laatst de plakjes banaan bij en verwar het geheel goed door. Voeg evt. zout en peper toe.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht (groente) bij rijst
en b.v. sate
en b.v. sate
Ingrediƫnten
1 kleine spitskool
1 flinke banaan
1 el.(Mais)olie
1/4 blok santen (of 1/2 zakje van Conimex)
1 tl sambal
1 el zoete chilisaus
zout en peper naar smaak
(evt. 1 el geraspte kokos)
1 flinke banaan
1 el.(Mais)olie
1/4 blok santen (of 1/2 zakje van Conimex)
1 tl sambal
1 el zoete chilisaus
zout en peper naar smaak
(evt. 1 el geraspte kokos)
Hulpmiddelen & keukengerei
wok, wadjan of hapjespan
Leuke tips
Doe alles over in een voorverwarmde schaal
(en bestrooi met geraspte kokos).
(en bestrooi met geraspte kokos).
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
123948
Homepage ID
10170
Smaak
P
Teller
1442
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de spitskool schoon en snijd hem in
smalle reepjes en snijd de banaan in plakjes.
smalle reepjes en snijd de banaan in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht