Happy Schijf Met Bietjes

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 13:44
Bereidingswijze
In een kom gehakt vermengen met paneermeel, creme fraiche, peper en zout. Danablue erboven verkruimelen en erdoor mengen. Gehakt tot 2 schijven vormen. In de koekepan de boter verhitten en gehaktschijven in ? 10 bruin en gaar bakken. Af en toe omkeren. Ondertussen krieltjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. Bietjes ontvellen en grof raspen. Zilveruitjes fijnsnijden. In schaal sausje roeren van azijn, siroop, mosterd en olie. Bietjes en zilveruitjes erdoor scheppen. Gehaktschijven op twee borden leggen. ? dl. water door achtergebleven bakvet roeren en jus over de gehaktschijven schenken.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
250 gr. rundergehakt, 2 eetl paneermeel,
2 eetl. creme fraiche,
peper, zout,
50 g Danablue kaas
25 g. boter
1 pak gekoelde verse krieltjes
2 gekookte bieten
2 eetl. zilveruitjes,
1 eetl azijn
? eetl. zwarte bessenlimonadesiroop
1 theel. mosterd
3 eetl. olie.
Leuke tips
Serveren met de bietjessalade en de krieltjes.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123930
Homepage ID
4873
Smaak
P
Teller
403
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cat_woman