Bereidingswijze
grof gesneden ajuinen stoven met currypoeder, water toevoegen + kippebouillon eventueel 2 aardappelen . 20 min. laten koken. Soep mixen. Ajuinringen stoven en aan de gemixte soep toevoegen
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker als het goed koud is buiten
Ingrediƫnten
10 ajuinen - water - kippebouillon - beschuit - gemalen kaas - currypoeder - kippebouillon knorr
Leuke tips
In bolle kom serveren met een beschuit in de soep en een beetje gemalen kaas erbovenop. Smakelijk.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123913
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
1986
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
8 ajuinen grof snijden - 2 ajuinen in ringen snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht