Pasta Met Kalkoen En Appel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 00:27
Bereidingswijze
Verhit de boter in een braadpan en bak het vlees met kleine porties tegelijk rondom bruin. Bak de ui 3 minuutjes mee.
Schenk de witte wijn en de bouillon erbij en laat het vlees met gesloten deksel ongeveer 15 minuten zachtjes stoven.

Roer de appel door het vleesmengsel en laat nog 15 minuten zachtjes pruttelen.

Kook intussen de tagliatelle beetgaar volgens de gebruiksaanwijzingen op de verpakking. Laat goed uitlekken in een vergiet.
Schep de pasta in een voorverwarmde schaal en roer de ongeklopte slagroom erdoor. Schep er wat van de vleessaus op en serveer de rest apart.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gram kalkoenfilet,
1 ui,
2 eetl. bloem,
1 theel. kerriepoeder,
50 gram boter,
1 dl droge witte wijn,
1 dl kippebouillon,
2 goudrenetten,
300 gram tagliatelle,
125 ml slagroom,
zout en peper
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123906
Homepage ID
9668
Smaak
N
Teller
456
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd het vlees in reepjes van 2 centimeter dik.
Pel en snipper de ui.

Meng de bloem, een snufje zout, wat peper en de kerriepoeder door elkaar en wentel het vlees erdoor.
Schil de appels; verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jigsaw