canneloni met walnoten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 01/14/1999 - 00:23
Bereidingswijze
Roer scheutje voor scheutje de bouillon door de creme fraiche en voeg de rest van de walnoten en wat zout en versgemalen zwarte peper toe.
Schenk de saus over de canneloni en dek de schaal af met aluminiumfolie.
Bak de canneloni in het midden van een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius in 30 minuten gaar.
Strooi de verse peterselie erover en server direct.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Canneloni met kalfsgehakt, salie en walnoten
Ingrediƫnten
1 ui,
200 gram gepelde walnoten,
600 gram kalfsgehakt,
1 ei,
4 eetl. paneermeel,
1 eetl. verse salie,
1 zakje gehaktkruiden,
250 gram cannelonipijpjes,
500 ml kippebouillon,
1 bekertje creme fraiche,
1 eetl. verse peterselie,
zout en peper,
boter
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123905
Homepage ID
9668
Smaak
N
Teller
2365
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
20
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel en snipper de ui. Hak de walnoten fijn.
Meng het gehakt met de ui, het ei, het paneermeel, de salie. de gehaktkruiden en de helft van de walnoten. Kneed goed door elkaar en vul de canneloni met dit mengsel.
Beboter een ruime ovenschaal en leg de gevulde canneloni erin.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jigsaw