Bereidingswijze
Pel de 12 teentjes knoflook en kook ze in het water met wat zout en de bouquet garni ongeveer 20 minuten. Maak de soep op smaak en verwijder het boeketje. Beboter voor elke soepkom een sneetje stokbrood en strooi er rijkelijk veel kaas op. Giet nu de kokende bouillon door een zeefje over de sneetjes stokbrood in de soepkommen.
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
stokbrood; geraspte kaas; 12 teentjes knoflook; bouquet garni (kruiden en laurier tot een bosje samengebonden); 1,25 l water; zout; boter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123904
Homepage ID
2427
Smaak
P
Teller
232
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht