salade met lapsang souchon dressing

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 23:24
Bereidingswijze
De krop sla wassen en plukken. Tomaten in plakjes snijden, uien in ringen, komkommer in blokjes en dit alles samen met de olijven en ruim peper over de sla verdelen. Voor de dressing zet je sterke Lapsang Souchon thee. De wijnazijn, gembersiroop en olijfolie toevoegen en goed roeren. De dressing apart serveren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijzondere salade
Ingrediƫnten
krop sla; 2 tomaten; 1/4 ui in ringen gesneden; 40 gr olijven; 1/4 komkommer in blokjes gesneden; gemalen zwarte peper; 0,5 dl sterke lapsang souchon thee; 0,5 dl rode wijnazijn; 0,2 dl gembersiroop; 1 dl olijfolie
Leuke tips
Lekker met gebakken vis of stokbrood dat net uit de oven komt en een goede glas rode wijn
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
123902
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
242
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan