Bereidingswijze
gekookt witloof in het midden v/d ham leggen en een mooi rolletje van maken - in ovenschaal plaatsen kaassaus maken met roux, daar melk aan toevoegen en 1/2 v/d saus het vocht van het gekookt witloof.
Kaassaus overgieten en daarboven de gemalen emmental
Kaassaus overgieten en daarboven de gemalen emmental
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
typisch Belgisch gerecht
Ingrediƫnten
8 witloofstronkjes - 8 sneden magere gekookte ham + kaassaus - 150 gr gemalen emmental kaas
Leuke tips
Lekker met aardappelpuree. Gedurende 20 min in oven van 180? opwarmen tot men een mooi korstje bekomt.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123865
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
3899
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
witloof koken of stomen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht