Witloof met Hesp en Kaassaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 15:57
Bereidingswijze
gekookt witloof in het midden v/d ham leggen en een mooi rolletje van maken - in ovenschaal plaatsen kaassaus maken met roux, daar melk aan toevoegen en 1/2 v/d saus het vocht van het gekookt witloof.
Kaassaus overgieten en daarboven de gemalen emmental
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
typisch Belgisch gerecht
Ingrediƫnten
8 witloofstronkjes - 8 sneden magere gekookte ham + kaassaus - 150 gr gemalen emmental kaas
Leuke tips
Lekker met aardappelpuree. Gedurende 20 min in oven van 180? opwarmen tot men een mooi korstje bekomt.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123865
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
3899
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
witloof koken of stomen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
vetzakje