Bereidingswijze
BRAAD DE KIPPENPOTEN LEKKER BRUIN EN GAAR IN DE OLIJFOLIE.KOOK DE RIJST.FRUIT DE UIEN EN DE PREI EN VOEG OP HET LAATST DE FIJNGESNEDEN APPEL TOE EN DE RAUWE HAM.DOE NU DE KERRIE ERBIJ EN LAAT EVEN MEEBAKKEN.ROZIJNEN EN GARE RIJST TOEVOEGEN.KNOFLOOK EN DE GEMBERSTUKJES(EVT.GEMBERSIROOP),DE ABRIKOZENJAM EN VOLDOENDE KIPBOUILLLON VOOR EEN SMEUIIGE MASSA TOEVOEGEN.OP HET ALLERLAATST DE IN STUKJES GESNEDEN BANANEN TOEVOEGEN.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
EEN MAKKELIJK MAAR INDRUKWEKKEND RECEPT
Ingrediƫnten
6 KIPPENPOTEN,EEN PAK BASMATIRIJST VAN 400 GRAM,OLIJFOLIE,2 UIEN,1 PREI,DIKKE GOUDREINET,100 GRAM ROZIJNEN,BANANEN,1,2 POT ABRIKOZENJAM,2 GEMBERBOLLEN,1 EL KERRIE OF MEER(NAAR GELANG DE SMAAK),6 KNOFLOOKTENEN,KIPPEBOUILLON,100 GRAM RAUWE HAM IN STUKJES
Hulpmiddelen & keukengerei
EEN WOK IS AANBEVOLEN
Leuke tips
DE KIPPEPOTEN OP HET RIJSTGERECHT LEGGEN.SERVEREN MET ZWARTE OLIJVEN EN SCHIJFJES CHORIZO.EVENTUEEL ANANASSTUKJES.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123863
Homepage ID
4218
Smaak
Z
Teller
2172
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
SNIPPER DE UIEN,PREI EN DE GOUDREINET.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht