Bereidingswijze
Cocktailglazen bekleden met verse sla. Kipmengesel erin scheppen. Garneren met noot en meloen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kip met fruit in een romig kerriesausje.
Ingrediƫnten
5 0ns kipfilet, kruidenbuiltje kipbouillon, trosje blauwe druiven, 2 perziken uit blik, 1/2 zoete appel, 8 walnoten, 250 ml opgeklopte slagroom, 3 eetlepels mayonaise, 1eetlepel suiker, 1 eetlepel kerrie, citroensap, zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Maatbeker, notenkraker, messen, pan, cocktailglazen.
Leuke tips
In de zomer.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123862
Homepage ID
8575
Smaak
N
Teller
6607
Drank
Uit
Bookmarked
76
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kip met zout inwrijven en koken in kruidenbuiltje met koud water afgieten en in stukjes snijden. Druiven halveren en pitten eruit halen. Appel snipperen en met citroensap besprenkelen. Perziken in stukjes snijden. Walnoten kraken en grof hakken.
In maatbaker slagroom, mayonaise, beetje perziksap, suiker, kerrie en peper roeren.
Als de kip koud is het hele spul door elkaar mengen en twee uur wegzetten in de koelkast.
In maatbaker slagroom, mayonaise, beetje perziksap, suiker, kerrie en peper roeren.
Als de kip koud is het hele spul door elkaar mengen en twee uur wegzetten in de koelkast.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid