Bereidingswijze
Bedek de bodem van een springvorm met schuimkoekjes. Verpulver de rest (in keukenmachine of in een zakje).
Sla de slagroom stijf en roer daar de schuimkruimels door. Klop de klop-klop met de koffie en likeur.
Spatel beide mengsels door elkaar en voeg daarbij de helft van de nogatine. Alles in de springvorm doen.
Strooi de resterende nogatine ovr de taart. De taart afdekken en laten bevriezen.
Sla de slagroom stijf en roer daar de schuimkruimels door. Klop de klop-klop met de koffie en likeur.
Spatel beide mengsels door elkaar en voeg daarbij de helft van de nogatine. Alles in de springvorm doen.
Strooi de resterende nogatine ovr de taart. De taart afdekken en laten bevriezen.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
gemakkelijk en erg lekker
Ingrediƫnten
2 zakjes schuimkoekjes - 1 zakje nogatine - 1/4 l slagroom - 2 zakjes klop klop - 1 1/2 dl koude sterke koffie - scheutje koffieliikeur
Hulpmiddelen & keukengerei
Springvorm
Leuke tips
Voor het verwijderen van de springvorm de kanten met een nat mes lossnijden.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123861
Homepage ID
6257
Smaak
Z
Teller
1091
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht