Bereidingswijze
Vlees, paprika en knoflook snijden. Shoarmakruiden erbij en even aanbakken. Vervolgens de bodem van de ovenschaal hiermee vullen, hier bovenop de boontjes, en tenslotte met een mengsel van rosti en (geraspte) kaas afdekken. Dit gaat in de oven tot de rosti met kaas (licht) verkleurd en knapperig is.
Ingrediƫnten
Kip of varkensvlees (ik heb met kipshoarma en varkensshoarma geprobeert, kip is de lekkerste), zakje shoarmakruiden, paprika, knoflook, pot boontjes, rosti, kaas
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
123840
Homepage ID
9807
Smaak
P
Teller
1443
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht