Bereidingswijze
Broccoli en bloemkool in roosjes snijden en 10 min. koken in de groentebouillon. Giet de groente af en vang de bouillon op. Houd 100 gr roosjes apart en maak de rest fijn met de staafmixer of vork in de bouillon. Voeg de zure room en zout en peper toe. Goed roeren. Doe de roosjes erbij. Snijd de tomaat in blokjes en strooi ze in de soep voor je hem serveert.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
500 gr broccoli,
200 gr bloemkool,
? l groenteboullin,
125 cl zure room,
1 grote tomaat,
zout en peper
200 gr bloemkool,
? l groenteboullin,
125 cl zure room,
1 grote tomaat,
zout en peper
Leuke tips
Lekker met stokbrood met knoflookboter of ciabatta
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123839
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
1243
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht