Bereidingswijze
Vlees afbakken tot je een bruin korstje bekomt, fijngesneden ajuin toevoegen bier 1 1/2 fles de niertjes water en bruine fond 1 boterham met een dikke ingesmeerd met een kikke laag mosterd. Dit alles gedurende 2 uur laten stoven.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
doordeweeks gerecht
Ingrediƫnten
1 kg stoofvlees - 2 ajuinen - rodenbach bier - bruine fond (pasta)- boter eventueel niertjes - 1 boterham met mosterd
Hulpmiddelen & keukengerei
vlees afbakken in kookpot.
Leuke tips
De vlaamse stoverij is lekker met verse appelmoes en verse frietjes
nog lekkerder de dag nadien
nog lekkerder de dag nadien
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123823
Homepage ID
6963
Smaak
N
Teller
1744
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ajuin fijn snijden - niertjes heel fijn snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht