Kidney-Rijst

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 10:45
Bereidingswijze
Kook de rijst zoals je dat altijd doet.
Fruit ondertussen de sjalotjes in de koekepan en gooi de kidney-bonen erbij. Dit geheel rustig opwarmen. Als de kidney-bonen warm zijn, kunnen de teentjes knoflook (zeer fijngesneden) erbij. Het geheel nog 5 minuten rustig laten bakken. Dan de droge rijst erbij en dit nog 2 minuten op redelijk hoog vuur laten bakken. En klaar ! Als variatie kan ook nog gehakt worden toegevoegd.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kidney-bonen met rijst
Ingrediƫnten
1 blik Kidney-bonen
2 teentjes knoflook
2 sjalotjes
Rijst
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpan
Koekepan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
123822
Homepage ID
6342
Smaak
N
Teller
334
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smakkertje