Tia Maria

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 10:07
Bereidingswijze
Giet de bonen, kandij (en evt. vanillesuiker) met de trechter in de fles. De jenever erbij gieten. Zes weken wachten, regelmatig even schudden. Na zes weken proeven of de smaak goed is, anders evt. naar eigen smaak nog wat suiker toevoegen. Met een zeef de restanten koffiebonen eruit zeven.
Vertel iets leuks over dit recept
eigengemaakte koffielikeur
Ingrediƫnten
110 koffiebonen; 200 gr bruine kandijsuiker; 0,7 liter jonge jenever 35%; evt. zakje vanillesuiker
Hulpmiddelen & keukengerei
glazen fles met dop of een weckpot; zeef; trechter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
123821
Homepage ID
2427
Smaak
N
Teller
339
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
suziwan