Wedding Soup (Trouwdag Soep)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 05:39
Bereidingswijze
In grote sauspan breng je de bouillon
aan de kook; roer daar in de gehakt
balletjes, de spinazie, de macaroni and
de wortelen. Breng weer aan de kook.
verlaag de temperatuur tot medium.
Kook alles op langzame kook for 10
minuutjes of totdat de macaroni bijna
gaar is. Roer vaak.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Traditioneel Italiaanse Soup
Ingrediƫnten
225 gram extra mager gehakt.
l ei, iets of wat geklopt
2 tbsp (30mL) droge brood kruimels
(paneer meel)
1 tbsp (15mL) geraspte Parmesan kaas
l/2 tsp (3mL) gedroogde basil
l/2 tsp (3mL) uien poeder
l can (46 oz or 1250mL blik) kippen
bouillon
2 cups (500 mL) gehakte spinazie
l/2 cup (125mL) ongekookte orzo macaroni
l/3 cup (80 mL) fijn gehakte wortelen
Leuke tips
Serveer bestrooit met de Parmesan
Kaas.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123819
Homepage ID
1715
Smaak
N
Teller
1771
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
In niet te grote schaal combineer je
het gehakt, ei, paneer meel, kaas en
spijzen en maak er kleine balletjes van.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anneker