Tortilla Soup

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 01/13/1999 - 05:17
Bereidingswijze
Zie bovenstaande recept
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Snel gemaakte smakelijke and opvullend
Ingrediƫnten
l medium ui, gesnipperd;
3 teentjes knoflook, minced (vergruisd?)
l tbsp (15mL) olijfolie
2 tsp (10mL) chili poeder
l tsp (5mL) oregano
l grote (28 ounce or 750mL - 800 mL)
blik crushed tomaten
l blik (10-3/4 oz or 350mL) kippen bouillon
l blik (10-3/4 oz or 350 mL)water
1 cup (225 - 250mL)canned corn (maiz)
l groene paprika, in kleine stukjes
l blik (14-l/2 ounce or 350 - 400mL)
zwarte boontjes, zonder sap
en gespoeld;
50mL cilantro, gesneden
2 kippen borsten zonder bot, gekookt
en gesneden in kleine stukjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Zie bovenstaande recept
Leuke tips
Schep in individuele serveer schaaltjes
en garneer met jouw keuze van toppings
zoals avocado, geraspte jack cheese,
gesneden groene uitjes of vergruisde
tortilla chips
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
123818
Homepage ID
1715
Smaak
P
Teller
1904
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Saute ui en garlic in olie. Roer er
de chili poeder in en ook de oregano,
de tomaten, de bouillon en het water.
Breng aan de kook and laat het voor
5 tot 10 minuten sudderen. Voeg de
paprika, de mais and de kip er aan toe
en laat het voor 10 minuten pruttelen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
anneker