Bereidingswijze
Week de gelatine in koud water. Breng intussen de melk met de suiker en de amandelessence aan de kook, voeg er onder goed roeren de geweekte en goed uitgeknepen gelatine bij, giet het geheel in een cakevorm, laat afkolen en zet dan in de koelkast om verder te koelen.
Haal de vorm uit de oelkast als de inhoud stijf is geworden en stort de gelei op een plank of schaal. Voor het serveren de gelei in dunne plakjes snijden. Dresseer de plakjes op vier borden en garneer met aardbeien en plakjes kiwi. Napper het geheel eventueel met wat amandellikeur.
Haal de vorm uit de oelkast als de inhoud stijf is geworden en stort de gelei op een plank of schaal. Voor het serveren de gelei in dunne plakjes snijden. Dresseer de plakjes op vier borden en garneer met aardbeien en plakjes kiwi. Napper het geheel eventueel met wat amandellikeur.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Amandelgelei van Ma Cuisine
Ingrediƫnten
3 blaadjes gelatine
2 dl melk
4 druppels amandelessence
50 gram suiker
1 bakje aardbeien
4 kiwi's
2 dl melk
4 druppels amandelessence
50 gram suiker
1 bakje aardbeien
4 kiwi's
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
123817
Homepage ID
8670
Smaak
N
Teller
120
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht