Bereidingswijze
Het vocht laten passeren door een doek en op smaak brengen met peper en zout, plus iets cayennepeper.
Zorg dat het vocht goed heet is.
In een kop scheppen, enkele maiskorrels toevoegen en hierop de halfgeslagen room leggen, vermengd met het truffelsap. Hierop de geschaafde truffel deponeren en direct serveren.
Zorg dat het vocht goed heet is.
In een kop scheppen, enkele maiskorrels toevoegen en hierop de halfgeslagen room leggen, vermengd met het truffelsap. Hierop de geschaafde truffel deponeren en direct serveren.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een verrukkelijk voorgerecht opgemaakt in een cappuccinokopje met een toefje room
Ingrediƫnten
2 kreeften
boter
bouguet klein gesneden ui
wortel
bladselderie
peterseliestelen
5 rijpe tomaten
tijm
laurier
peperkorrels
2 ongeschilde knoflookteentjes
1/8 l room (halfgeslagen)
truffelnat
maiskorrels
enkele plakjes truffel (geschaafd)
cayennepeper
boter
bouguet klein gesneden ui
wortel
bladselderie
peterseliestelen
5 rijpe tomaten
tijm
laurier
peperkorrels
2 ongeschilde knoflookteentjes
1/8 l room (halfgeslagen)
truffelnat
maiskorrels
enkele plakjes truffel (geschaafd)
cayennepeper
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
123814
Homepage ID
8670
Smaak
N
Teller
2700
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De kreeften klein hakken en in een pan aanzetten in wat boter. De tomaten fijn snijden en samen met de kruiderij en knoflookteentjes toevoegen aan plus minus 3 l water.
Dit ca. 12 uur laten trekken zonder te koken.
Dit ca. 12 uur laten trekken zonder te koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht